Menu Sluiten

Massages

Sportmassage

sportmassageWelke sportieve uitdaging je ook aangaat, ik zorg ervoor dat je zo fit mogelijk aan de start staat met een vakkundige massage.
Een massage kan zowel voor als na het sporten uitgevoerd worden. Voor het sporten zorgt een snelle, activerende massage voor een goede doorbloeding van de spieren en bereidt deze voor op de prestatie die komen gaat. Een ontspannende massage na het sporten zorgt ervoor dat vocht en afvalstoffen uit de spieren afgevoerd worden en maakt de spieren weer soepel. Een goede massage zorgt voor minder spierpijn, geeft verlichting en bespoedigt het herstel zodat je zonder spierpijn of vermoeidheid je kunt voorbereiden op een volgende prestatie.

Tapen en bandageren

Je kunt ook bij mij terecht voor het tapen en bandageren. Zo kan ik bijvoorbeeld je pijnlijke enkel voor de sportieve activiteit intapen, zodat je spieren en banden worden ondersteund.

Ontspanningsmassage

Ook als je geen sporter bent ben ik je graag van dienst.

ontspanningsmassageMisschien behoor jij tot de mensen die het steeds drukker hebben en meer van zichzelf verwachten. Het is dan heerlijk om lichaam en geest te laten ontspannen met een massage. Je ligt hierbij in een optimaal ontspannen houding op een uitgekiend systeem van kussens waarbij je lichaam ondersteund wordt waar dat nodig is. Liggen op een bodyCushion is een wereld van verschil met het liggen op een platte massagetafel.

Spanning gerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn, rug-, nek-en schouderklachten, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten kunnen door een ontspanningsmassage verlicht worden. De massage ontspant spieren, maakt pezen, gewrichten en spieren soepeler en zorgt ervoor dat afvalstoffen het lichaam sneller verlaten.

Als je goed in je vel zit, straal je dat uit.

Ook als je verder prima in je vel zit kan een massage erg prettig zijn. Gewoon als noodzakelijk onderhoud van jouw lijf en leden. Een ontspanningsmassage kan bestaan uit bijvoorbeeld een intensieve lichaamsmassage, hoofdmassage, hot stone massage of massages met geuren (zogenaamde aromamassages). Een hot stone massage is een massage van het lichaam met, puur natuur, basalt stenen van tussen 45 en 60 graden Celsius. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je na afloop veel energie.

Gun jezelf een reset moment.