Menu Sluiten

Nieuws

Virus alert:
Het spreekt vanzelf: een masseur zorgt altijd voor goede hygiëne. Dat vertaalt zich o.a. in een schone ruimte, massagebank en altijd schone handdoeken.
Heb je een afspraak en voel je je niet helemaal lekker? Verplaats de afspraak dan naar een ander moment. Dat doe ik namelijk ook: ik neem geen cliënten onder handen als ik me niet optimaal voel.
Ga verstandig om met alle informatie en bij wat je doet.
Koorts en luchtwegproblemen zijn de belangrijkste kenmerken van het Coronavirus (en in mindere mate spierpijn, verwardheid, hoofdpijn en keelpijn). Dit zijn de eerste signalen van besmetting. Zorg dat je op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen. Dat doe je via onderstaande links.

Het RIVM biedt algemene informatie en vragen en antwoorden over het Coronavirus.

Daarnaast geven wij je graag de volgende adviezen:

Maart 2020 – ‘Mindful’ zijn is geweldig voor ons welzijn, maar kan soms een uitdaging zijn in een wereld van constante afleiding en drukte. Dus deze maand richten we ons op bewust leven – een vaardigheid die we nu allemaal meer dan ooit nodig hebben!
In de kalender vind je tal van dagelijkse acties die je kunt uitvoeren om jouw welbevinden een boost te geven. En, je helpt er anderen ook nog eens mee. Probeer eens iets uit en deel die kalender… met familie, vrienden en collega’s!

In de wintereditie van het stijlvolle b.magazine

de nieuwe lente