Menu Sluiten

Nieuws

Virus alert volgens het laatste nieuws

We zijn weer open vanaf maart.

Maart 2021kalender voor jouw welbevinden (en dat van een ander)

Deze maand moedigen we je aan om de tijd te nemen om bewust te zijn wat er in jou en om je heen gebeurt. Leren om meer mindful en bewust te zijn in het moment kan wonderen doen voor ons welzijn op alle gebieden van het leven – zoals de manier waarop we eten, de dingen die we opmerken of onze relaties. Het helpt om een te zijn met je gevoel en meer uit de dagelijkse, kleine momenten te halen. Het kan ook helpen om je bewust te worden waar je dankbaar voor bent, iets waarvan is bewezen dat je daardoor gelukkiger in het leven staat!
In de kalender vind je tal van dagelijkse acties die je kunt uitvoeren om jouw welbevinden een boost te geven. En, je helpt er anderen ook nog eens mee. Probeer eens iets uit en deel die kalender… met familie, vrienden en collega’s!

Virus alert volgens het laatste nieuws

Het kabinet heeft 14 december een aantal maatregelen afgekondigd om het coronavirus onder controle te krijgen. Een van de maatregelen is dat de uitoefening van niet medische contactberoepen verboden is tot 19 januari 2021. Dat betekent helaas dat de praktijk is gesloten.
We wachten op de persconferentie op 12 januari wat de maatregelen na 19 januari worden. 

Natuurlijk neem ik -net als mijn collega’s in de praktijk- de nodige voorzichtigheid in acht. Daarom wordt er gewerkt op afspraak. Bel me gerust om te bespreken wat je precies kunt verwachten als het tot een bezoek komt, wat de maatregelen zijn die in de praktijk zijn ondernomen en bijvoorbeeld wanneer het verstandiger is om jouw bezoek uit te stellen.

Het spreekt vanzelf: een masseur zorgt altijd voor goede hygiëne. Dat vertaalt zich o.a. in een schone ruimte, massagebank en altijd schone handdoeken.
Heb je een afspraak en voel je je niet helemaal lekker? Verplaats de afspraak dan naar een ander moment. Dat doe ik namelijk ook: ik neem geen cliënten onder handen als ik me niet optimaal voel.
Ga verstandig om met alle informatie en bij wat je doet.

Het RIVM biedt algemene informatie en vragen en antwoorden over het Coronavirus.

Daarnaast geven wij je graag de volgende adviezen:

In de wintereditie van het stijlvolle b.magazine

de nieuwe lente