Menu Sluiten

Behandeling en tarieven

Behandeling

Bij sportmassage is het noodzakelijk dat ik op een eerste afspraak een beroepsspecifiek onderzoek uitvoer. Daarna wordt er door mij een stappenplan en plan van aanpak opgesteld. Als je het hiermee eens bent, gaan we aan de slag. Bij fysieke of gezondheidsklachten waarbij het niet verstandig is om een massage uit te voeren kan ik je het advies geven om een fysiotherapeut, (huis)arts of sportarts te bezoeken.

Beroepscode

Ik houd mij aan de gedrags- en beroepscode van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage waarin waarden en normen van de beroepsgroep zijn vastgelegd.

De gedrags- en beroepscode van de NGS kun je hier terugvinden.

Tarieven 2020

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Komt de afspraak niet goed uit en wil je die verzetten? Laat me dit dan 24 uur van te voren weten. Afspraken die niet of te laat worden afgezegd worden in rekening gebracht.

Indien bij een behandeling blijkt dat er beter niet gemasseerd wordt, bijvoorbeeld in het geval van een ontsteking of andere contra-indicatie, dan wordt de behandeling niet in rekening gebracht.

Na de behandeling kun je contant of per mobiel bankieren afrekenen. Indien gewenst kan dit ook via een factuur. Het is nog niet mogelijk om te pinnen.

Sport- en ontspanningsmassage

30 minuten € 35,00
45 minuten € 50,00
60 minuten € 65,00

Tapen/bandageren inclusief materiaal en functietesten

ca. 20 minuten, afhankelijk van de vraag € 20,00